Projektit Helsinki

Syksyllä 2019 PopUpCollege toteutettiin kauppakeskus REDIssä jo kolmatta kertaa.

Tällä kertaa mukana oli opiskelijoita liiketoiminnan alalta ja Stadin ammatti- ja aikuisopiston opiskelijaryhmä opiskelemassa yhtä tutkinnonosaa, yritystoiminnan suunnittelua.

Alla esitellään opiskelijoiden syksyn aikana tekemiä asiakasprojekteja.

Joulukalenteri
PopUpCollegen ahkerat opiskelijat tekivät kuvat Redin Figulus käsityö- ja askarteluliikkeen Instagram- joulukalenteria varten. Projektissa päästiin harjoittelemaan muunmuassa somistusta ja tuotekuvausta.
Piparkakkupaja
PopUpCollegen opiskelijat järjestivät kauppakeskus REDIn piparkakku-ja joulukorttipajan Vapaakaupungin Olohuoneella 1.12 ja 5.12.2019
Halloween tapahtuma
PopUpCollege järjesti lapsille suunnatut tapahtumat, Halloween diskon ja aarteen metsästyksen. Aarteen metsästys oli toimeksianto kauppakeskus REDIn hallinnolta ja disko Kalasataman Vapaakaupungin olohuoneelta. Tapahtumaan tehtiin valokuvauspiste valokuvausseinineen, kasvomaalauspiste, disko, aarrejahti ja hankittiin lapsille herkkuja naposteltavaksi
Toyota Redi asiakaskysely
Opiskelijat toteuttivat Toyota Redin toimeksiantamana yksityisaautoilua koskevan kyselyn
Nenäpäivän tapahtuma
Opiskelijat osallistuivat Kauppakeskus REDIn hallinnon pyynnöstä Nenäpäivä-tapahtumaan ja järjestivät ohjelmaa kauppakeskuksen asiakkaille 4.-5.11.2019. Aktiviteettien lisäksi opiskelijat tekivät esitteet ja hissimainokset.
 

© PopUpCollege - All rights reserved.