Projektit Helsinki

Syksyllä 2019 PopUpCollege toteutettiin kauppakeskus REDIssä jo kolmatta kertaa.

Tällä kertaa mukana oli opiskelijoita liiketoiminnan alalta ja Stadin ammatti- ja aikuisopiston opiskelijaryhmä opiskelemassa yhtä tutkinnonosaa, yritystoiminnan suunnittelua.

Alla esitellään opiskelijoiden syksyn aikana tekemiä asiakasprojekteja.

 
Petrifun mainoskampanja
Opiskelijat toteuttivat asiakkaille jaettavan, klubitarjousta koskevan mainoksen Petrifun-liikkeen toimeksiannon pohjalta. He huolehtivat myös mainosten jakelun kauppakeskuksen asiakkaille.
Alpakka tuotteet
PopUpCollegen opiskelijat suunnittelivat ja toteuttivat Alpakka-tuotteiden myyntipisteelle tuotevalikoimaa esittelevän flyerin ja hoitivat painettujen flyerien jakamisen kauppakeskuksen asiakkaille.
Sketchers asiakaskysely
Opiskelijat tekivät Sketchers -liikkeen toimeksiantona asiakaskyselyn ja haastattelivat asiakkaita Redin, Kluuvin ja Triplan kauppakeskuksissa. Kyselyllä kartoitettiin mm. asiakkaiden mielipiteitä yrityksen tuotevalikoimasta ja asiointikokemuksesta.
BonAge joulukalenteri
Opiskelijat päivittivät yrityksen some-viestintää ja toteuttivat Instagram-tilillä julkaistun joulukalenterin. Kalenterissa esiteltiin päivittäin yksi yrityksen omaan tuotesarjaan kuuluva kauneudenhoitotuote.
Halloween tapahtuma
PopUpCollege järjesti lapsille suunnatut tapahtumat, Halloween diskon ja aarteen metsästyksen. Aarteen metsästys oli toimeksianto kauppakeskus REDIn hallinnolta ja disko Kalasataman Vapaakaupungin olohuoneelta. Tapahtumaan tehtiin valokuvauspiste valokuvausseinineen, kasvomaalauspiste, disko, aarrejahti ja hankittiin lapsille herkkuja naposteltavaksi
Kampanjoissa avustaminen
Erillisten projektien lisäksi PopUpCollegen opiskelijat tarjosivat apuaan lukuisille eri yrityksille, kauppakeskuksen hallinnolle ja tapahtumatuottajille. Juhlapäivien ja muiden sesonkitapahtumien aikaa kysyntää olisi ollut enemmän kuin mitä pystyttiin hoitamaan.
Joulukalenteri
PopUpCollegen ahkerat opiskelijat tekivät kuvat Redin Figulus käsityö- ja askarteluliikkeen Instagram- joulukalenteria varten. Projektissa päästiin harjoittelemaan muunmuassa somistusta ja tuotekuvausta.
Pomo Dór pikkujoulutarjous
Ravintolan toimeksiantona toteutettu mainoskampanja kauppakeskuksen yrittäjille pikkujoulujen järjestämistä varten. Opiskelijat suunnittelivat ja toteuttivat mainonnan yrityksen viestinnällisen ilmeen pohjalta.
Piparkakkupaja
PopUpCollegen opiskelijat järjestivät kauppakeskus REDIn piparkakku-ja joulukorttipajan Vapaakaupungin Olohuoneella 1.12 ja 5.12.2019
Toyota Redi asiakaskysely
Opiskelijat toteuttivat Toyota Redin toimeksiantamana yksityisaautoilua koskevan kyselyn
Nenäpäivän tapahtuma
Opiskelijat osallistuivat Kauppakeskus REDIn hallinnon pyynnöstä Nenäpäivä-tapahtumaan ja järjestivät ohjelmaa kauppakeskuksen asiakkaille 4.-5.11.2019. Aktiviteettien lisäksi opiskelijat tekivät esitteet ja hissimainokset.

© PopUpCollege - All rights reserved.