PopUpCollegen avajaiset REDIssä


PopUpCollegen kauppakeskus REDIssä sijaitsevassa oppimisympäristössä vietettiin avajaisia keskiviikkona 10.10. Opiskelijoiden järjestämä tapahtuma keräsi paikalle monia uudenlaisesta oppimistavasta kiinnostuneita vierailijoita.

Tapahtumajärjestelyt

PopUpCollegen avajaisten suunnittelu aloitettiin heti toiminnan käynnistyttyä syyskuun lopussa. Opiskelijoiden taidot olivat heti koetuksella, sillä opiskelijat vastasivat tapahtuman toteutuksesta itsenäisesti. Tapahtuman valmistelussa riitti tehtävää, sillä tapahtumasta tiedottaminen täytyi aloittaa aikaisin, minkä lisäksi tapahtumaan oli suunnitteilla monenlaisia ohjelmanumeroita.

Työtehtäviä ja työvuoroja jaettiin opiskelijoille osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Opiskelijat pääsivät hyödyntämään esimerkiksi graafisen suunnittelun osaamistaan suunnitellessaan tapahtuman kutsuja ja esitteitä. Työvaiheet ja työtehtävät dokumentoitiin PopUpCollegessa käytössä olevaan yhteiseen OneNote-muistikirjaan.

Tapahtuman suunnitelma oli selkeästi näkyvillä yhteisessä OneNote-muistikirjassa.

Avajaisten valmistelussa riitti tehtävää.

Opiskelijoiden tekemä tapahtumakutsu.

Avajaistilaisuus

Valmistelut huipentuivat vihdoin keskiviikkona 10.10 järjestettyyn avajaistilaisuuteen. Vaikka tapahtuma-aamuna riitti vielä paljon tehtävää ja valmisteltavaa, jokainen opiskelija oli asettunut työpisteelleen, kun PopUpin ovet avautuivat vieraille kello 14.

Vieraiden ilona tapahtumassa oli monenlaista ohjelmaa ja hyviä tarjottavia. Opiskelijat viihdyttivät vieraita ja kertoivat opiskelusta PopUpCollegessa, minkä lisäksi toiminnasta kuultiin myös tiiminvetäjien pitämässä avajaispuheessa.

Opiskelijat viihdyttivät vieraita ja kertoivat opiskelusta PopUpCollegessa.

Tapahtuman tarjoilut tilattiin Stadin ammattiopiston opiskelijoilta.

Vierailla oli mahdollisuus osallistua opiskelijoiden järjestämään kiperään kilpailuun.

Tapahtuman järjestäminen oppimiskokemuksena

PopUpCollegen avajaisten järjestäminen oli opiskelijoiden ensimmäinen suurempi projekti. Vaikka opiskelijoiden PopUp-taipale on vasta aluillaan, opiskelijat oppivat jo tässä vaiheessa monia asioita niin tapahtuman järjestämisestä kuin tiiminä toimimisesta.

Tapahtuma sai kävijöiltä paljon positiivista palautetta. Tapahtuman jälkeen puitiin yhdessä myös kehittämiskohteita.

Tapahtuma sai kävijöiltä runsaasti positiivista palautetta.

Kaiken kaikkiaan PopUpCollegen avajaiset olivat oikein onnistuneet ja ennen kaikkea opiskelijoiden itsensä näköinen tapahtuma.

#avajaiset #tapahtumat

© PopUpCollege - All rights reserved.